Igor Strelkov: en del av människorna från Boeing-planet hade dött flera dygn innan katastrofen

18.07.2014 – 13:38. Igor Strelkov: en del av människorna från Boeing-planet hade dött flera dygn innan katastrofen.

Igor Strelkov svarade på frågor kring det malaysiska Boing-planets krasch.

StrelkovBoing

Det finns en version som säger att flygplanet hade skjutits ner av ett Su-27-plan.

”Sådan information finns. Men jag har själv inte kommit till fullständig klarhet kring den här situationen. Därför har jag inte uttryckt denna version offentligt (och inte någon annan version heller)”.

”Enligt uppgifter från personer som var med och samlade in döda kroppar så var en betydande del av liken inte ”färska” – folk hade dött upp till flera dagar innan dess. Jag kan inte gå i god för att denna information är tillförlitlig – självklart behövs det ett utlåtande från kriminalrättsexperterna”.

– Någon måste ju flyga ett sådant plan, vilket bland annat kommer att vara omöjligt att lämna. Versionen kring ett flygplan som är fullt med lik är självklart spännande, men det är svårt att se någon mening med det hela”.

”För det första så var inte alla ombord på planet döda innan de föll ner.

För det andra, man har funnit en stor mängd läkemedel på planet, blodserum och andra saker, vilket är otypiskt för ett vanligt passagerarplan. Det ser ut som att man fraktade medicinsk speciallast.

För det tredje, vilket jag (ännu) inte tänker vidhålla. Jag har alldeles nyss pratat med två personer, vilka personligen var med och samlade in döda kroppar alldeles efter kraschen (båda är från Sjachtiorsk och hade kommit till platsen mindre än en halv timme efter katastrofen). Jag skriver utifrån vad de har berättat. De underströk att många av liken visade sig vara ”blodlösa” – som om blodet hade koagulerat långt innan katastrofen. De konstaterade också en stark liklukt, som även många lokalbor har noterat – sådan lukt hade inte kunnat uppstå på en halv timme, inte under några som helst väderförhållanden, och vädret igår var mulet, inte särskilt varmt.

För det fjärde, jag är ytterst misstänksamt inställd mot alla typer av ”konspirologier”, men 18 av våra soldater, som hade förgiftats av kemiska ämnen vid Semjonovka, avrättningar av folkmilisens familjer och övriga ”smärre glädjeämnen från de sanna patrioterna” har övertygat mig om att de ukrainska myndigheterna är kapabla till alla sorts elakheter.

Piloterna var, givetvis, fullt levande – hela pilothytten (för planets främre parti är välbevarat) var bokstavligen översköljd med blod”.

Källa: http://rusvesna.su/news/1405676334

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s