Igor Strelkov: fienden attackerar våra ställningar i trakten av Peski, Karlovka, Debaltsevo, Netajlovo

21.07.2014 – 12:14. Igor Strelkov: fienden attackerar våra ställningar i trakten av Peski, Karlovka, Debaltsevo, Netajlovo

Strelkov21juli

Fienden har brutit sig in i byn Avdejevka och satte därifrån av i riktning mot järnvägsstationen. Samtidigt har våra ställningar attackerats i trakten av Peski, Karlovka, Netajlovo. Stridsvagnar och motoriserat infanteri på BMP med massivt artilleriunderstöd – haubitsar och MRLS. Vi ligger i strid just nu.

Fienden har brutit sig in i Debaltsevo med 15 stridsvagnar. Det pågår strid med nationalgardet inne i Dzerzjinsk. Ukrainarnas offensiv fortsätter på alla fronter, inklusive vid Lugansk.

Det börjar bli dags för Ryssland att äntligen fatta ett slutgiltigt beslut: kommer man att stödja ryssarna i Donbass på riktigt eller kommer man att ”överge” dem slutligen och oåterkalleligt. För allting annat är tiden förlorad. Tre månaders overksamhet har låtit fienden skapa en verksam armé. Åtminstone tillräckligt verksam för att med hjälp av stridsvagnar förinta de fåtaliga och halvt obeväpnade folkmilisförband.

Källa: http://rusvesna.su/news/1405930450

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s